KunstKoopZondag in de Tolhuistuin

De KunstKoopZondag voor kunstenaars uit Noord en omstreken begint zowaar een Noordse traditie te worden. De derde editie is komende zondag. Professionele kunstenaars, creatieve ondernemers en huiskamerkunstenaars brengen hun werk rechtstreeks uit de werkplaats naar de Tolhuistuin. Een regelrechte ontmoeting tussen professionals, amateurs en het publiek, een warm bad vol kunst, cultuur en amusement, voor ieder wat wils.

En je vindt er nog betaalbare kunst ook. Er is live muziek, theatrale mini avonturen en lekker eten en drinken. Er zijn bekende namen als DJ Lovesupreme, de Eet-o-theek met een smakelijk liefdesverhaal Knol d’amour en Noordse verrassingen als de Taalbraakers en Mr. Rizzo. De grappige festivalhit Vespaqua beleeft zijn Amsterdamse primeur

welke button wil je?

… ilovenoord is er ook! Met de button-machine! Kom dus je eigen button maken in de Tolhuistuin!

  • vanaf 13:00 uur ben je welkom!

Reacties


ilovenoord