The Lunatics bivakkeren even in de Sixhaventunnel – Over het IJ Festival

Ondertussen in de Sixhaventunnel tussen de grote en “kleine” pont in Amsterdam Noord wordt koffie gezet, met koffers gesjouwd en gevaarlijk langs stellages gewankeld …. Wat gebeurd er?

koffie voor The Lunatics

The Lunatics bivakkeren nu in de Sixhaventunnel! De tunnel tussen die kleine en grote pont, zeg maar. Nu nog vooral te herkennen als bouwput. Op Over het IJ Festival 2011 spelen ze op deze locatie VINDSTILLE, een intieme voorstelling over verlies en loslaten …

pas op!

koffer met spullen

Vindstille van The Lunatics op Over het IJ Festival 2011

Wind is adem?
Adem is leven?
Leven kan van richting veranderen
Een vader, een zoon en een geliefde. Drie dolende zielen met elkaar verbonden door een vrouw en de zee. Wanhopig proberen zij hun waardevolle herinneringen aan hun verloren vrouw, moeder en geliefde te reconstrueren en te herbeleven. Vissend naar de waarheid ontketenen ze echter een storm aan herinneringen. Sommige plezierig, maar andere hadden beter op de bodem van de oceaan kunnen blijven. Zullen hun herinneringen de wind weerstaan

In deze excentrieke en poëtische objecttheatervoorstelling ben je getuige van de oneindige kracht van herinneringen en de schoonheid van afscheid nemen. The Lunatics, al jaren succesvol met het maken van grote, spectaculaire buitentheater voorstellingen werkten voor deze voorstelling samen met beeldend theatermaakster Elien van den Hoek. Met Vindstille presenteren zij een intieme voorstelling over verlies en loslaten.

Over het IJ Festival 2011

Locatietheater langs de oevers van het IJ:
Over het IJ Festival 2011 7 T/M 17 JULI, AMSTERDAM-NOORD / NDSM-WERF

Langs de oevers van het IJ vindt dit jaar voor de 19e keer Over het IJ Festival plaats: hét locatietheaterfestival in de zomer op de kop van Amsterdam. Elf dagen lang staat Amsterdam-Noord in het teken van theater en muziek. Tijdens het festival zijn er meer dan twintig voorstellingen te zien op verschillende en onverwachte locaties, zoals rondom de NDSM-werf en op station Amsterdam Centraal. Bijzondere verhalen komen op Over het IJ Festival tot leven met spannende en leuke belevenissen tot gevolg. Dit jaar staan er ook weer een aantal familievoorstellingen op het programma: voorstellingen die het avontuur opzoeken of waarin jij als publiek te maken krijgt met mysterieuze verschijnselen.

over het ij festival 2011

Reacties


ilovenoord