Wolven in het Vliegenbos

Voor de liefhebbers van bos en theater: Deze week maar liefst twee voorstellingen in het Vliegenbos. Weerwolven in het wild, improvisatietheater van Placebo en Sweet Dreams van Alexandra Broeder.

De voorstelling Weerwolven in het Wild is gebaseerd op het kaartspel de Weerwolven van Wakkerdam. Het is een spel wat je met 8 of meer kunt doen waarbij de rollen Burger of Weerwolf blind worden verdeeld. Elk ronde bestaat uit een dag en nacht, waarbij in de nacht de weerwolven een slachtoffer uitkiezen. Overdag is iedereen gelijk en moet besloten worden wie van de spelers moet boeten voor de moord. Placebo heeft hier  een improvisatievoorstelling van gemaakt en dit al meermalen voor een uitverkochte zaal gespeeld. Nu brengen ze de voorstelling naar buiten. Vrijdag- en zaterdagavond (volle maan!) spelen ze  in het Vliegenbos. Deze voorstellingen zijn al vol, alleen voor zaterdagmiddag zijn nog plekken te reserveren. Het is gratis en kinderen zijn welkom, maar het kan spannend worden.  www.weerwolveninhetwild.nl

Het Over het IJfestival strijkt ook neer in het Vliegenbos en komt met een nachtvullend programma. Sweet Dreams duurt van zonsondergang tot zonsopgang en is alleen toegankelijk voor een volwassen publiek. Niet geschikt voor mensen met een gevoeligheid voor slaaptekort! Wie durft?

zoete dromen in het Vliegenbos

droom zacht...

Maak het mee tijdens het Over het IJ festival op do 7, vr 8, za 9, zo 10, ma 11, di 12, wo 13, do 14, vr 15, za 16: 22:00-07:30 zie www.overhetij.nl

Reacties


ilovenoord