Het Geheim van de Werf

Op vrijdag 19 augustus a.s. zou het zomaar zo kunnen zijn dat je RimpelreuzenBotenbouwers of Kleurfleurders tegenkomt op de NDSM-werf. Allen onderdeel van de eindvoorstelling van de kindertheaterweek “Het Geheim van de Werf“.

Deze voorstelling wordt op dit moment bedacht en gemaakt door zo’n 30 kinderen in de leeftijd 8-12 jaar op de NDSM-werf. Zij zijn onder begeleiding van 5 professionele mensen uit de theater-, tv- en kunstwereld er elke dag druk aan het repeteren; zelfs de decors en kostuums worden door de kinderen zelf in het leven geroepen. Stichting Trammeland organiseert deze theaterweek voor kinderen, maar iedereen is welkom om te komen kijken. De voorstelling zal vrijdag om 14.00 uur bij de oude trams op het NDSM terrein (vlakbij ‘Strand Noord’) worden opgevoerd, toegang is gratis!

[afbeelding: Flickr user Stipo team]

Flyer Het Geheim van de Werf

Reacties


ilovenoord