iamsterdam meets ilovenoord – fotowedstrijd

Je kan er letterlijk niet om heen! Vanaf maandag 25 juli t/m vrijdag 26 augustus staan de ruim twee meter hoge rode en witte letters van I amsterdam over een breedte van 23,5 meter naast de Buiksloterwegpont prominent aan het IJ …

// update maandag 25 juli: ze zijn geplaatst en de fotowedstrijd kan beginnen!

de plaatsing van de letters Iamsterdam (foto Jos van Zetten)

maak een foto en upload die naar ilovenoord (foto Jos van Zetten)

Iamsterdam aan het IJ ...

Leuk! Dat vind ilovenoord ook. Omdat we allebei met een i beginnen, daarom een fotowedstrijd rondom onze eerste beginletter! Grijp je camera of telefoon als je er langskomt en ga in Noord op de foto met I amsterdam of de i ervan. Maandag aanstaande is de plaatsing van de letters die ruim 2 meter hoog zijn. Spectaculair en dat begint om 10:00 uur in de ochtend en zal de hele dag duren.

And the winnar is …

De afgelopen maand pronkten de letters I amsterdam naast de Buiksloterwegpont aan het IJ. Het online platform ilovenoord verheugde zich op de komst van de ruim twee meter hoge rode en witte letters en organiseerde een fotowedstrijd. Omdat I amsterdam en ilovenoord beide met de letter i beginnen, werden bewoners van Noord opgeroepen met deze letter op de foto te gaan.

Winnaar van de fotowedstrijd, Stijn Visser.

Er werden 83 foto’s ingezonden. De jury van ilovenoord.nl vond het moeilijk om ze te beoordelen en daarom zijn er vijf winnaars uit de bus gekomen. Met op stip op nummer één de foto van Stijn Visser (zie foto boven).

De winnaar van de tweede prijs is Alexandra van der Sluijs.

Tweede prijs winnaar Alexandra van der Sluijs

De derde prijs is voor Sophie.

Derde prijswinnaar Sophie.

De vierde prijs gaat naar Paul Augenbroe.

De vierde prijs is voor Paul Augenbroe

De winnaar van de vijfde prijs is Douwe Reinders.

Vijfde prijswinnaar Douwe Reinders

T-shirt van ilovenoord

De winnaars krijgen een tegoedbon ter waarde van twintig euro toegestuurd om zelf hun eigen ilovenoord-shirt te laten maken bij de Textieldrukkerij Amsterdam in Van der Pekstraat 74.

Reacties


ilovenoord