In de Hema Amsterdam-Noord zingt en swingt het meer dan ooit!

Het grote Rotary Benefietconcert op 8 september 2011 belooft een bijzondere muzikale belevenis te worden. Op die avond zullen vanaf 18.00 uur meer dan 600 belangstellenden genieten van een zeer gevarieerd muziekaanbod in het Atrium van het nieuwe hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam-Noord. Liefst meer dan 130 musici zullen optreden. Een keur aan artiesten zorgt voor een wervelende mix van jazz, klassiek, balkanmuziek en eigentijdse muziek met als finale een spetterend optreden van Laura Fygi.

het Atrium in gebouw NUMBER ONE!

Doel van het concert is het bijeen brengen van fondsen voor het grote muziekproject ‘Zing zo!’. Dit project is opgezet door de Muziekschool Amsterdam-Noord voor de kinderen van groep 3, 4 en 5 van alle basisscholen in Amsterdam-Noord. Doel is: kinderen spelenderwijs leren zingen en muziek te maken – want muziek is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. De lessen op de basisscholen in Amsterdam-Noord gaan van start in januari 2012. De Rotaryclubs in Amsterdam-Noord willen het project mogelijk maken door de opbrengsten van het Benefietconcert hiervoor te bestemmen. Zie van de aanpak door de muziekschool een impressie:

Hoofdsponsor van het Benefietconcert is HEMA, co-sponsors zijn het NH Galaxy Hotel en OSP Catering. Daarnaast geven heel veel bedrijven in en rond Amsterdam-Noord ondersteuning aan dit unieke initiatief. Naast Laura Fygi treden op het Leerorkest Amsterdam-Noord, het Brabants Fietsharmonisch Orkest, het Harmoniecorps Tuindorp, Esther Apituley met haar Amsterdam Viola Quartet, Sandy Kandau en het Roman Ensemble. De avond wordt gepresenteerd door Chris Keulemans, artistiek directeur van cultuurcentrum De Tolhuistuin.

Kaarten voor het concert zijn nog verkrijgbaar à 50 euro (per persoon, inclusief een welkomstdrankje en buffet). Ze zijn direct te bestellen op de site:

Reacties


ilovenoord