Ochtendconcert op de pont (filmpje!)

Ronald Schepman op de ochtendpont

“Is dat nou niet vervelend, dat je elke dag met de pont moet?”Juist niet, lekker, een paar minuutjes wakker worden. Helemaal vanochtend. “De Amsterdamse Troubedourak” Ronald Schepman uit Amsterdam Noord verrast de wakker wordende pontgangers met een ochtendconcertje. Eerst een eigen nummertje, gevolgd door Black Sabbath van Ozzy Osborn, om ons even wakker te schudden voor we de hectische stad in moeten. Helaas geen kleingeld op zak, gelukkig wel ilovenoord-stickers. Dus vanaf vandaag is Ronald te herkennen aan een ilovenoord-sticker voor op zijn fietskrat!

Ronald Schepman op de pont from ilovenoord on Vimeo.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Het is wel de vermelding waard dat deze man ondanks het feit dat hij geweldig kan spelen over het algemeen nogal onaangenaam is tegen de mensen die wat slaperig op de Pond staan. Zeker als hij niet het applaus krijgt dat hij verwacht. Eerlijk gezegd vind ik dat niet zo lekker wakker worden.

    Maartje van Ooijen /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord