Op safari door het havengebied van Amsterdam

De HAVENsafari is een ontdekkingsreis per boot door het havengebied van Amsterdam en Zaandam. Tot eind september zijn er ieder weekend op de vrijdag en zaterdag diverse vaartochten. Samen met de speciale safarigids ontdek je plekken die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek.

Natuurlijk strekt de zeehaven zich veel verder uit dan de gemeentegrenzen van Amsterdam – tot aan IJmuiden!, maar de allereerste kennismaking met de haven zal zich dit jaar dicht bij de stad afspelen: tussen Amsterdam en Zaandam – het meest oostelijke deel van het Noordzeekanaal. In dit gebied tot aan het Hembrugterrein zijn al veel spannende, bijzondere en spectaculaire plekken te vinden. De Havensafari brengt je over water en land naar een aantal van deze plekken toe.

De tochten komen in verschillende variaties, zo kan je een ‘Shorty’ pakken waarbij je binnen anderhalf uur weer terug op de pier staat, maar zijn er ook tochten in de namiddag en een schemertocht die je langer de havens laten beleven.

Houd Facebook, en Twitter in de gaten voor de speciale tochten, zoals The Great Escape. Een avondtocht samengesteld door een speciale gast. Met muziek, entertainment en eten. Deze staan nu gepland op zaterdag 10, 17 en 24  september.

Het avontuur start vanaf de NDSM-pier. Meevaren naar de havens van Amsterdam Noord en bijzondere plekken? Voor kaarten kijk je op www.havensafari.nl.

Reacties


ilovenoord