Opening Miktor & Molf Pool op NDSM

Ons prachtige zwembad was natuurlijk al een tijdje zo goed als af, maar zit dan eindelijk het hek en de trap erop, en staat hij mooi in de verf! Dat moet gevierd worden en we staan dan ook te popelen om jullie allemaal persoonlijk te bedanken, en met ongegeneerde trots dit sociale sculptuur te laten zien.

Dit doen we zaterdag 13 augustus tussen 15.00u en 17.00u met bier en onderbroekenlol. We hebben nog geen idee van het weer, maar dat mag hoe dan ook de pret niet drukken want onze immer droge studio is om de hoek.

We hopen je van harte dan te zien! Heus!

Cheerio,

MIKTOR & MOLF

PS: Laat even weten of je komt, dan zorgen wij dat er genoeg te drinken is. En neem je zwemspullen mee. Geintje. Het adres is t.t. Neveritaweg 15 – Midden op het NDSM-plein

Miktor & Molf Pool? Wat is dat dan?

Reacties


ilovenoord