VOLTT loves summer festival 2011

Vandaag vindt voor de zesde maal het VOLTT loves summer festival plaats op de NDSM-werf. Op de monumentale en karakteristieke IJ-helling van de voormalige scheepswerf, met als achtergrond de skyline van Amsterdam, kun je de hele dag genieten van een keur aan nationale en internationale artiesten. Op twee podia aan het water wordt alles uit de kast gehaald om er een memorabel en vooral gezellig muzikaal spektakel van te maken, en het loont om vroeg te komen:

Ook op de zesde editie van Voltt Loves Summer loont het om vroeg te komen. Het festival zal zaterdag 27 augustus zijn piek bereiken met techno-headliners als The Advent, Paul Ritch en Mathias Kaden. Maar wie met organisator Bart Skils praat, hoort dat de meeste liefde stiekem in het begin van de dag gestoken is. “Sommige festivals staan vol met dj’s die pieken en negentig minuten voor zichzelf draaien. Ik wil graag de dag door meegenomen worden, beginnen met rustige muziek.”

Vorig jaar konden 12.500 mensen het terrein op, dat zijn er dit jaar 15.000 — de hele NDSM-werf wordt nu gebruikt. Het festival is uitverkocht. In deze onzekere meteorologische tijden is het spannend hoe de dag zal verlopen; hoewel het de pret niet mag drukken lijkt regen onvermijdelijk. Maar de organisatie is daar op voorbereid, er liggen 15.000 ponchos en paraplu’s klaar om uitgedeeld te worden.

Bron: http://3voor12.vpro.nl/

Reacties


ilovenoord