Beekhoven Bikes in Noord met 10% korting!

Wie fietst in Noord, kent Beekhoven Bikes. De winkel heeft meer dan 25 jaar ervaring in race en MTB, en meer dan vijftien jaar ervaring in elektrische fietsen. Wie niet fietst, maar wel van vuurwerk houdt, kent Beekhoven Bikes vast ook. (Van de rijen vuurwerkkopers en de stiekeme knallers voor de deur.)

Na 27 jaar werken op het Zuideinde 477 was het tijd voor een nieuwe, veel grotere winkel op de Draaierweg 16. Een groter pand met meer mogelijkheden en vooral: veel meer fietsen. ‘Een nieuwe plek, maar dezelfde mensen, dezelfde kwaliteit, dezelfde service,’ zegt mede-eigenaar Jeffrey Beekhoven.

10% korting (!) voor ilovenoord lezers!

Bij een nieuwe zaak hoort een leuke actie. Lezers van Ilovenoord die Beekhoven Bikes in 2011 nog bezoeken, krijgen 10% korting op de eerste aankoop of reparatie.
Codewoord: “I just LOVE Noord”

prachtige kaart van Dieuwertjemaakt.nl om makkelijk Beethoven Bikes in Amsterdam Noord te vinden!

De nieuwe winkel van Beekhoven Bikes Fietsspecialist:

  • biedt een breder assortiment, met wel 475m2 fietsplezier
  • is centraal gelegen, en dus beter bereikbaar voor heel Amsterdam-Noord
  • heeft meer reparatiemogelijkheden
  • biedt snelservice, kleine reparaties repareren wij terwijl u wacht; bij grotere reparaties krijgt u zo nodig een leenfiets mee; te repareren fietsen mogen ook bij de oude winkel gebracht worden
  • heeft fietsen en accessoires van merken als Giant, Sparta, Bulls en Focus

Buurtbewoners van de oude zaak krijgen extra service: die kunnen de te repareren fiets op slot zetten bij de oude winkel aan het Zuideinde, een briefje met de gegevens in de gele brievenbus naast de oude werkplaats doen, en Beekhoven neemt de fiets mee naar de Draaierweg. De gerepareerde fiets kan daar weer opgehaald worden. Slecht ter been? U kunt altijd even bellen om een andere oplossing te bespreken.

De verkoop van vuurwerk aan het einde van het jaar blijft aan het Zuideinde 477.
Volg de berichten op www.beekhovenbikes.nl

Reacties


ilovenoord