De computer helden van Login

Vorige week begaf plots de harde schijf van mijn laptop het. Reden tot paniek. Want hoewel het moderne leven zich volledig digitaal afspeelt, weten de meeste mensen nauwelijks hoe z’n ding in elkaar steekt. Ik ben daarop helaas geen uitzondering. Heeft Amsterdam-Noord wel computerhelden?

Een snelle belronde langs mijn vriendenkring levert geen bruikbare informatie. Wel lekker de hele dag twitteren, maar een harde schijf vervangen? Ho maar. Geen adresje, geen mannetje, geen nerdige neef. Niets wist ik los te peuteren. Het enige advies wat ik meerder malen mocht smaken: “Je moet gewoon een Apple kopen, die gaan noooooit stuk”. Ja, ja…

Dus dan maar in de gouden gids kijken (wel digitaal natuurlijk, hoera smartphone (nee, gééén iphone)). Maar betaalbare computerhulp blijkt lastig. Al snel moet je je laptop naar Zuid-Oost fietsen. Of je betaalt een vermogen aan voorrijkosten.

Na een uurtje surfen en bellen had ik mijn helden gevonden. Echte computerfreaks die meteen weten wat er aan de hand is, en alles fixen binnen 48 uur. En gewoon in Noord. Je vind ze achter in de Kringloopwinkel de Lokatie, en ze opereren onder de naam LOGIN (of LOGOUT als ze langs moeten komen).

computerheld Rinaldo..

Je kan er terecht voor reparaties, maar ook voor nieuwe en gebruikte computers. Allemaal heel betaalbaar en service met een smile. Ze geven ook cursussen. Van social media (misschien niet zo interessant voor de gemiddelde Ilovenoord lezer) en webdesign, tot het opbouwen van hardware.

Speciaal aan LOGIN is, is dat het een werkervaringsbedrijf is. Het biedt kansen voor mensen die moeite hebben (gehad) met een gewoon werkritme (herkenbaar?). Misschien dat de winkel daarom pas open is om 13 uur. Mijn ervaring met hun werk is in iedergeval top! En ik ga zeker zo’n hardware cursus bij ze doen. Ben ik straks de enige die wel een harde schijf kan vervangen!

LOGIN vindt je in de Lokatie, distelweg 85. Zie ook www.loginpc.nl en www.scipacc.nl voor het cursusaanbod.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Blij met deze informatie! En met deze helden 😉

    renate /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord