Eten in Noord – Aanschuiven bij Chef's Table

Na een vermoeiend en lang PICNIC festival op het NDSM terrein, waar kleine piete-peu-terige boterhammetjes met mini-smeerseltjes tijdens de afsluitende borrel de maag toch niet geheel vulde, dwaalden we in een lichte prosecco-roes huiswaarts langs de Asterweg, langs Chef’s Table,  … en  binnenwippen op dat tijdstip is dan wel heel aanlokkelijk …

Mijn smaakpapillen en schrijfvaardigheid zijn op dit culinair niveau niet op mekaar afgestemd. Voor een volledig tekstueel verslag van al het lekkers wat werd voorgeschoteld,  zoek ik nog de woorden voor …. dus  een kort video en beeldverslag vanaf de Chef’s Table in de keuken!

even binnenwippen ...

hapje voor

.. er komt een nieuw bordje

die wijn in zo'n glas ... het leven is vurrukkulluk!

bordje met toetje ...

... hier niet te vaak langsfietsen, gevaarlijk lekker!

Reacties


ilovenoord