Het broekje van Jeroen? Foei!

Een van mijn favoriete komische duo’s van de laatste jaren wordt gevormd door Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Met hun bij vlagen hilarische typetje en sketches hebben ze op televisie eerst in ‘Draadstaal’ en nu weer in ‘Neonletters’ laten zien dat Van Kooten & De Bie niet de enigen zijn die goede satire kunnen maken. De aankleding van Jeroen, Dennis en het hele programma wordt van het begin af verzorgd door Foei Productions uit Amsterdam-Noord. Zelfs de karaokemachine (zelf gebouwd!) van ‘Stef en Mello uit Twello’ komt uit hun goed gevulde magazijn. Foei is bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor het uiterlijk van de C1000-commercials met Tineke Schouten, onderdelen van ‘Eigen huis en tuin’ en een nieuwe productlancering van Malibu. Fleur en haar team kleden alles en iedereen aan. En dat alles vanuit een atelier in de Zamenhofstraat.

Meer info: check de nieuwe ‘showreel’ op www.foeiproductions.nl

Neonletters, maandag, 22.00 uur, Ned. 3

Reacties


ilovenoord