Indiase kinderen hebben 1000 donateurs nodig

Voor het raam van het huis van Anne Legeland aan de Nieuwendammerdijk hangen sinds een paar weken prachtige portretten van kinderen. Niet zo vreemd als je bedenkt dat ze zich met Friends Indeed al tien jaar het lot aantrekt van kansarme kinderen in India. Dankzij acties samen met scholen en Wilde Ganzen heeft Friends Indeed al in twaalf dorpen kunnen zorgen voor onder meer scholen, schoon drinkwater, goede gezondheidszorg en bestrijding van hiv/aids. Anne en haar jonge Noordse vrijwilligers verdienen daarvoor alle lof.

Anne’s nieuwste project is Campus Challenge: een dorp voor kinderen met een beperking, compleet met medische centrum, basisschool en opleidingscentrum. Om 220 kinderen te voorzien van eten, kleding, onderwijs en medische zorg is Anne in Amsterdam-Noord op zoek naar 1000 donateurs. Mensen die elke maand een tientje willen bijdragen om de Campus Challenge tot een succes te maken. Onder de nieuwe donateurs verloot Friends Indeed een reis naar India voor twee personen. Wil je deze Indiase kinderen helpen? Meld je aan als donateur via www.friendsindeed.nl

Reacties


ilovenoord