NOORDWAARTS 6 op 24 en 25 september

Voor het eerst presenteren alle deelnemers aan NOORDWAARTS zich in een overzichtstentoonstelling in Museum De Noord.  De opening op vrijdag 23 september om 17:30 uur wordt verricht door Hedy d’Ancona.

Welkom aan de zonnige zijde van het IJ

Op 24 en 25 september van 13 tot 19 uur barst het ware NOORDWAARTS-spektakel los.
De Zamenhofstraat biedt een keur aan ambachten, cultuur en ondernemerschap. Ruim 75 creatieve ondernemers en kunstenaars op het terrein stellen hun werkplaatsen open en tonen u hun verrassende produkten.

Maar NOORDWAARTS is meer!

Ook het terrein zelf, waar nog altijd de sporen van de vroegere scheepswerf te vinden zijn en dat zijn werkzame karakter nooit verloren heeft, is de moeite waard. Tussen de oude auto’s, verroeste schepen en zeecontainers wordt er muziek gemaakt, worden er pannenkoeken en soep en taart verkocht en kunt u een lekker biologisch biertje drinken.

En nog meer: Lijm-lab organiseert een korte workshop Licht en schaduw, voor jong en oud. Bij Casa Barrista leert u een goede cappuccino maken, en ook onze buren van Volkstuincomplex Buitenzorg zien u in het weekend graag op hun terrein…

Welkom op onze Biënnale aan het IJ!

flyer van Noordwaarts 6

  • Gratis plattegrond en overzichtstentoonstelling bij Museum de Noord
  • Openbaar vervoer: vanaf Centraal Station bus 32,33,36, Halte MERELSTRAAT
  • Met de fiets vanuit het centrum: neem achter Centraal Station de pont naar het IJ-plein. (Volg de  roze vlaggen over de Meeuwenlaan)
  • Zie voor het programma www.creatief-noord.nl

Reacties


ilovenoord