OPLAAD DINER in de Roze Tanker met een Fitnesssnackbar

Groentes direct uit de grond bereid, op vuurtonnen, met kokoskolen samen met de fitnessapparaten van de Fitnesssnackbar? Okee…? Eten dus! Alweer! Op zaterdag 1 oktober om 18.00 uur kun je dus genieten van een diner samen met kok Jeroen Houwink Ten Cate (Hotmamahot)

Fitnesssnackbar?

De Fitnesssnackbar biedt ergoblenders, loopbanden en zelfs een heuse waterbioscoop. Begeleid door de dames van de Fitnesssnackbar, net afgestudeerde danseressen en theatermakers, kan het publiek plaats nemen en ervaren wat energie is door zelf weer de motor te zijn,¬† beweging in gang te zetten en komt men vaak¬† tot de conclusie dat oplossingen vaak heel simpel en dichtbij zijn. En dat dit niet ten koste hoeft te gaan van kwaliteit, luxe en design ….

  • aanmelden via www.hetisnu.nl
  • voor slechts 5 euro kunt u al meedineren.
  • neem je eigen gekweekte groeten mee!
  • beperkt aantal plaatsen, vol=vol!

alle info voor het oplaad diner!

Reacties


ilovenoord