Valtifest 2011: Het grootste familiefeest van Nederland

Verdeeld over zes verschillende areas trekt een bonte circusstoet van een slordige 60 artiesten morgen langs op Valitfest op de NDSM. Dit jaar is het  thema ‘All in the family’, een familiefeest zoals je ze altijd al had willen zien. Je kunt verkleed gaan als Kwik, Kwek 0f Kwak, Daddy Cool, Moeder Gans, Smurf, Edith & Archie Bunker, The Jetsons of Darth’s vaderkindje, om maar eens wat te noemen. Mocht je er niet uit komen dan helpt Alternatief Kostuum aan de Klaprozenweg je een handje met de speciale Valtifest dresscode pagina op de site.

Als je nog verlegen zit om een kaartje moet je wel haast maken, er zijn er nog iets minder dan 200 beschikbaar op het moment van schrijven. Veel verkleedplezier op het grootste — maar vooral uitbundigste — familiefeest van Nederland!

[Update: De voorverkoop is uitverkocht. Het laatste nieuws over over kaarten aan de deur, vervoer en het weer vind je hier.]

www.valtifest.nl

// foto door Ariel Zachor van R.E.L

Reacties


ilovenoord