AdemNoord in De Tanker

Mediteren is niet bijzonder. Je gaat zitten en ontspant. Zo kun je uit je denktrein stappen. En ontdek je wat je misschien anders wilt. Of waar je bijvoorbeeld dankbaar voor bent. Of wordt je gewoon stil.

Mediteren in je eentje is voor velen niet eenvoudig. Wij doen een begeleide ademmeditatie in een groep. We gaan afwisselend de volgende meditaties doen: – Een meditatie in relatie tot geven en ontvangen. – Zitten in stilte, gevolgd door het zingen van een eenvoudige mantra.

De meditatie wordt begeleid door Horst Timmers. In het dagelijkse leven is hij professioneel DJ, producer en organisator. Horst heeft daarnaast jarenlange ervaring met actieve meditaties in groepsverband.

Er zijn wat zitplankjes aanwezig en er wordt voor thee gezorgd. Voor wie al voorzien is: neem een zitkussentje of zitplankje mee.

  • Vanaf maandag 7 november | Elke maandagavond.
  • Aanvang 20.00 uur. | Afloop 22.00 | Kosten € 8,-
  • Locatie: De Tanker | Leeuwarderweg 16 | 1022 BN Amsterdam
  • facebook.com/adem.noord | hetisnu.nl

Reacties


ilovenoord