De Smaak van Noord – Proeven en koken voor de hele familie

Op zondag 9 oktober organiseert Natuur- en Milieueducatie Noord samen met de Noorderparkkamer de proefmarkt ‘Smaak van Noord’. Hier ontdek je gezonde streekproducten, draai je zelf je pannenkoeken om, kun je fruitsmoothies en soep maken of broodjes en taartjes bakken.

Culinaire ondernemers en kunstenaars uit Noord bereiden ter plekke hun lekkerste producten, waarvan iedereen mag meeproeven. Echte fijnproevers kunnen een chocoladeworkshop volgen en voor de kinderen is er speciaal op deze dag een kinderboerderij.

Alweer de derde Smaak van Noord dit jaar!

De Noorderparkkamer sluit vandaag ook de serie ‘Wind’ af met een optreden van de folkband Hot Griselda. In hun muziek zijn Vlaamse en Ierse invloeden te horen met een vleugje heavy metal. Bij ‘Sail at Noorderpark’ kunnen kinderen zelf een boot maken, zo ontstaat er een zelfgebouwde vloot van zeilboten. Aan het einde van de middag worden alle boten te water gelaten.

Zondag 9 oktober

  • 12.00 -17.00 uur: Smaak van Noord
  • 15.00-16.00 uur:  Concert Hot Griselda
  • 14.00 -17.00 uur: Zeilbootjes maken
  • Strippenkaart voor de Smaak van Noord € 2,50, op de dag zelf te koop

Reacties


ilovenoord