Magische amuletten maken in de Noorderparkkamer! MAGIE!

De Noorderparkkamer verkeert vanaf zondag 23 oktober in magische sferen. Betoverende ritmes en bezwerende melodie├źn brengen je naar een andere wereld. Voor de aanstormende tovenaars en heksen onder ons geeft Anna Hulzink een workshop. Zij leert je magische amuletten te maken, zodat de kwade krachten je niets kunnen doen.

Bij het podiumprogramma droom je weg bij mystieke Indiase tempeldans, Indonesische gamelan, Zimbabwaanse mbira (duimpiano) en cellosuites van Bach. De activiteiten komen rechtstreeks uit de wereld van Harry Potter. Zwerkbal spelen kan je al bijna als je een magische bezem hebt gemaakt. Lastige toverspreuken komen uit met je eigen toverstok. Dan nog een amulet om je tegen Voldemorts krachten te beschermen en je stapt zo op treinperron 34,5 richting Zweinstein.

Zondag 23 oktober treedt Dance Company Madhoerie op met de Zuid-Indiase tempeldans Bharata Natyam en met moderne Bollywood dans. Dit dansgezelschap onder leiding van Aartie Jagmohan is actief in binnen- en buitenland. Ze brengen de oeroude tempeldans tot leven en nemen je mee in een Oosters sprookje.

Magie in de Noorderparkkamer

  • 14.00-17.00 uur: Magische amuletten maken
  • 15.00 uur: Indiase dans door Dance Company Madhoerie, met Evita Issa

MAGIE

  • 23 oktober t/m 27 november 2011
  • Noorderparkkamer in het Noorderpark, Amsterdam-Noord
  • www.noorderparkkamer.nl
  • gratis

Reacties


ilovenoord