Nieuwe poster, nieuwe redacteuren, tijd voor een feestje!

Misschien hadden jullie het al gemerkt, we hebben maar liefst 4 nieuwe redacteuren erbij in ons team, welkom Bas, Suzanne, Claudia en Lennaert! En er is een nieuwe uitgave van onze poster serie die we samen met het Rabobank Advieskantoor maken, namelijk de uitgave van de Valkenwegveer.

de tweede gelimiteerde poster van ilovenoord

Tijd voor een klein feestje dus. Bij de uitgave en presentatie van de vorige editie (remember?) stonden we nog te kleumen en blauwbekken in de voormalige Stork kantine, nu landen we zacht met een plof op de zolder van Cafe de Pont. We zetten een muziekje op, laten de tap stromen en zetten de deur op een kier.

de tweede poster in serie van 4

  • Wil je ook een van de 500 Valkenwegveer posters, met tekst van Jeroen Kleijne?
  • Vrijdag 4 november staat de deur open naar de zolder van Cafe de Pont, vanaf 20:00 tot ?
  • Kom je poster ophalen drink een drankje en maak een dansje! Jullie zijn allemaal welkom!
  • de bovenzaal is niet heel groot dus laat even weten of je komt: RSVP Club ilovenoord 4 november (en deel dit event)

DJ’s zijn het team van ilovenoord en een binnevallend BEATgenootschap later op de avond ….

…. en wie weet wat er nog meer binnenstormt met een stapel vinyl ….

Hans en Ronald zijn de dj’s van het BEATgenootschap, onder meer bekend als vaste dj’s van SwingSteesjun. Samen draaien zij een gevarieerde mix van de meest swingende nummers uit alle denkbare genres: funky house, jazzy beats, stomende latin en vette elektro vanaf de 90s tot nu

uitnodiging voor Cafe de Pont

————————————————–

De eerste editie: De Wolkenfabriek

Reacties


ilovenoord