Zingen en trommelen bij opening Muziekstudio’s

De Muziekstraat opent de studio’s in de Sijsjesstraat (bij de speeltuin) op woensdag 2 november met een feestje.

Tussen 14:30 en 16:00 is er een workshop voor kinderen die muziekles hebben. Ook kinderen die nog geen muziekles hebben zijn welkom om samen een lied in te studeren en op te voeren.

Om 16.00 uur opent stadsdeelvoorzitter Rob Post onder luid tromgeroffel de gloednieuwe muziekstudio’s. Het Aslan Muziekcentrum verzorgt de ritmesectie. Het jongeren-buurtorkest geeft een open muziekworkshop i.s.m. Muziekschool Noord, het buurtkoor De Vrolijke Noot treedt op en de eerste Muziekstraat-cd wordt gepresenteerd. Natuurlijk laten de Muziekstraat-musici zelf ook van zich horen.

De studio’s van de Muziekstraat gaan gebruikt worden voor een aantal kernactiviteiten van de Muziekstraat. Zo wordt er les gegeven in de studio, oefenen de musici voor optredens in de buurt, gaan de buurtkoren hier oefenen, worden er workshops georganiseerd en gaat het buurtorkest zich hier vestigen.

Voorafgaand aan de opening is er een fietstocht langs de vier Broedstraten. Meefietsen? Klik hier.

Reacties


ilovenoord