Zondag's luieren met een muziekje in Stork

Komende drie zondagen verrassen de muziekanten van de Muziekstraat ons met muziekjes en optredens in restaurant Stork. Wat is er nou fijner om op zondagmiddag witte wijn te sippen of een bakje te doen met een live muziekje, oesters te snoepen, en dat terwijl de kids lekker kunnen rondrennen en hangen op de banken in Stork, en wij de hele week even achter ons kunnen laten, en opladen voor de volgende ….

Stork nodigt de Muziekstraat uit voor een serie nazomerconcerten op de zondagmiddag van 15:00 tot 18:00. Het volledige programma voor de komende drie luie zondagen:

Zondag 16 oktober

NITI ANJAN BISWAS
Niti is Nederlands grootste icoon op het gebied van de Indiase lichte muziek. Een aangename mix van Indiase ritmes en westerse klanken is wat u kunt verwachten van deze buurman van restaurant Stork!

Zondag 23 oktober

SONGS FOR STORK: THE AMERICAN SONGBOOK
Liedjes die de tand des tijds hebben doorstaan. Prachtige nummers vertolkt door de beroemdste Amerikaan uit Amsterdam-Noord; Michael Vatcher!

Zondag 30 oktober

AN AFTERNOON OF JAZZ
“Autumn In New York…” is een van die prachtige oude jazz nummers evenals “An Afternoon In Paris..”. Deze “Afternoon Of Jazz” vindt plaats aan de idyllische kade van het IJ in Amsterdam Noord. Deze authentieke swing-setting met saxofoon en zangeres is niet te missen

Reacties


ilovenoord