Hij pont, hij pont, die lieve goede Sint

Vandaag komt Sinterklaas aan op tv. En morgen in Amsterdam-Centrum. Maar stiekem is de aankomst in Amsterdam-Noord minstens zo zoet en goed. Geen gedrom en gedrang, maar gedrum en gezang! Op zaterdag 19 november, vanaf 12.00 uur komt de Goedheiligman aan bij de Tolhuisweg. Te water wel te verstaan.

Zie ginds komt de gele boot

De Sint komt met de boot en hij wordt begeleid door een heuse Pietenpont! En als het even kan, zijn de blusboten ook weer van de partij. Kijk, dat hebben ze niet in het centrum.

Hij komt, hij komt, de Pietenpont!

De intocht wordt begeleid door de bruisende Faya Rhytm Brassband. Als we de berichten mogen geloven, staat die band garant voor een “spectaculair optreden en een dynamische show”. Dat wordt meeswingen, -lopen en –dansen dus. Richting buurtcentrum de Meeuw, want daar is om 15.00 uur een spannende Cowboy Magic Kids Show. Als finale is er ‘The Yeehaw Lasso Show’, voor kinderen van 3 tot 9 jaar (vol=vol). En als iedereen zoet is, komt de Sint misschien nog langs om iedereen te verrassen…

Hulpsintjes en -pietjes, komen jullie ook?!

Hulppieten, hou voor de definitieve route de website van het stadsdeel in de gaten.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Toch nog even over die Sinterklaas in Noord – bij wie mag je een verzoek indienen voor een betere Sint – deze (helaas) leek echt helemaal nergens op, nog niet eens op een ‘hulpsinterklaas’ met zijn sproeten, bolle wangen en bril ! Sinds alle kinderen een sinterklaas-ijkpunt hebben, die van het Sinterklaasjournaal, moet je een beetje selctief zijn wie je benoemt tot hulpsint voor Amsterdam Noord, want zo raken zelfs de driejarigen van hun geloof ! (die in mijn gezelschap zei : ‘Nee Sinte, Bril Op’ nou dat zegt voldoende, lijkt me)

    aartjanszen /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord