Kerst op het Mosveld – Creatieve bewoners gezocht

Op zondagmiddag 18 december organiseert de ondernemersvereniging Mosveld de Kerstmarkt-Noord op het Mosveld. Hiervoor hebben de ondernemers en buurtbewoners de handen ineengeslagen met de Homemade van der Pekmarkt en Winters Binnen voor een gezellige kerstmarkt.

Kerstmarkt-Noord op het Mosveld

De organisatie is nog op zoek naar creatieve bewoners uit de Van der Pekbuurt en omliggende buurten in Amsterdam-Noord om hun zelfgemaakte (kerstgerelateerde) spullen te verkopen.

De hele markt ademt de sfeer van kerst, oud & nieuw en cadeautjes. De kerstmarkt belooft knus, warm, theatraal en muzikaal te worden en eindigt met een kerst sing-along o.l.v. accordeonist Harry Lakenman.

Er zijn optredens van Muziekvereniging Waterland, de Kerstband o.l.v. Tristan Hupe, het Amsterdams Kerstkoor en daarnaast diverse workshops voor kinderen en volwassenen. Er komt een spannende sleerace, een kerstruilhoek en volop mogelijkheden om warm te worden. Zo komen de Tropical Summer Heroes speciaal vanuit een warm oord een bezoek brengen aan de markt om iedereen te verwarmen, is er een zumba work-out en een verwarmd terras met glühwein, warme chocomelk en BBQ. De kerstman komt langs en gaat graag met iedereen op de foto.

De markt wordt mede mogelijkheid gemaakt door bijdragen van het Stadsdeel en Ymere. Iedereen uit Noord en verre omstreken is natuurlijk van harte welkom. Iets verkopen? Of meer weten? Stuur een e-mail naar: mail@kerstmarktnoord.nl

Zondag 18 december 14.00u – 18.00u

Reacties


ilovenoord