Mama’s (en papa’s) van Noord, verenigt U

En wel komende zaterdag, 12 november van 10.00- 11.30 uur in café de Pont. Dan wordt namelijk de eerste openbare bijeenkomst van het netwerk MamaNoord gehouden.

Het idee komt van Karien Spronk, zelf mama van Aagje (anderhalf). Ze wil ouders in Noord in contact brengen met elkaar, om ervaringen en praktische tips uit te wisselen. Vanzelfsprekend zijn kinderen op de bijeenkomsten ook meer dan welkom.

een huiskamerbijeenkomst van MamaNoord

Praktische info:

De toegang is gratis en je betaalt je eigen consumpties (bij cafe De Pont kun je trouwens alleen pinnen). Niet getreurd als je deze zaterdag niet kan; van nu af aan is er elke tweede zaterdag van de maand een bijeenkomst, zelfde tijd, zelfde plaats.

Als je meer wilt weten over MamaNoord kun je contact opnemen met Karien: karienspronk[at]gmail.com

of via facebook: MamaNoord

Reacties


ilovenoord