Veiling kunstwerken uit noord en kijkdagen in Museum de Noord

Vanaf vandaag, vrijdag 18 november 2011 hangt in het museum een tentoonstelling van kunstwerken die door kunstenaars uit Noord zijn ingebracht voor de VEILING die het Museum de Noord op zaterdag 10 december vanaf 17.00 uur houd. Help Museum de Noord en kom naar de veiling!

Kijkdagen

De kijkdagen voor deze veiling zijn op de gebruikelijke openingstijden:

  • vrijdagen 13 – 17 uur
  • zaterdagen en zondagen: 11 – 17 uur en na afspraak.
  • Op deze kijkdagen en voor de veiling wordt geen toegang geheven
  • Kom kijken en neem een drankje aan de bar!

Looplijsten

Er zullen zogenoemde ‘looplijsten’ zijn.  Naast elk kunstwerk is een nummer op de muur geplakt. Dat nummer correspondeert met een kunstenaar en een kunstwerk op de ‘looplijst’. Ernaast staat een in overleg met de kunstenaar vastgesteld minimumbedrag dat het werk bij de veiling moet opbrengen.

Veilingmeester Ibrahim Selman, eenmaal andermaal ….. verkocht!

Als veilingmeester treedt op Ibrahim Selman, stadsdeeldichter Amsterdam-Noord. Gaarne nodigen we u uit naar deze unieke kijkdagen en veiling te komen. Neem ook uw familie, vrienden, buren en kennissen mee! Het wordt een gezellige bijeenkomst die de deelnemende kunstenaars extra in het zonnetje zet en waarvan de inkomsten de overlevingskas van het museum ten goede zullen komen.

kijken en kunst kopen op de veiling in Museum de Noord ....

Vragen of suggesties?

  • Frida Badoux: fridabadoux@msn.com of 06 2446 0269
  • Henk Ras: hjcras@gmail.com of 06 3097 5602

Reacties


ilovenoord