Vrouwelijke Krachten in de Bieb

De bibliotheek en al helemaal de bibliotheken in Noord zijn normaal gesproken niet écht de meest sexy plekken. Tot 31.12.2011 komt daar een klein beetje verandering in. Thessa Schippers exposeert haar Kahlottes in vitrines van maar liefst vier bibliotheken in Noord.

Onder de naam Mythess ontwerpt en verkoopt Thessa (onder andere) de Kahlotte: een sieraad voor het vrouwelijk decolleté. De Kahlotte straalt authenticiteit, kracht en vrouwelijkheid uit. Past precies bij de NoordVrouw, toch?

Mythess draagt ze zelf ook!

De Mexicaanse schilderes Frida Kahlo was de grote inspiratiebron bij het ontwerpen van het sierlijke neckcessorie. Mythess heeft er zelfs een mogen aanbieden aan onze eigen vrouwelijke & krachtige Prinses Maxima tijdens het Women Inc. Festival

Frida Kahlo

Mythess haalt haar inspiratie uit de vrouwelijke kracht door alle culturen, geschiedenis en stijlen heen. Mythess wil de vrouw stimuleren om terug te gaan naar haar oerbron, haar eigenheid te bevrijden en zo een inspiratiebron te zijn voor haar zusters. De vier bibliotheken waar je de Kahlottes tot het einde van het jaar kunt bewonderen zijn:

Reacties


ilovenoord