FlickrMesterie

Is het je ooit al eens opgevallen? De FLICKRME graffiti op het muurtje tussen de HEMA en de IJkantine op de NDSM? Lief had ‘m toevallig zelf al eens gefotografeerd als fotofanatieke Noordeling. En ik, ik raakte langzaam in de ban van de plek en het mysterie, nadat Bert Kommerij de (toentertijd toevallige) foto had toegevoegd aan zijn FlickrMe group.

Bert Kommerij is Fan van ilovenoord en ilovenoord is Fan van Bert Kommerij. Bert maakt mooie dingen. Zoals bijvoorbeeld het hoorspel “Flick Radio”. Bert blijft gefascineerd door Flickr en kennelijk ook door Noord. Maar wie de graffiti heeft gezet, wanneer en waarom… Dat is een Mysterie.

FlickrMe foto in header: Thieubob

Reacties


1 Comments on this post

  1. Waarom lijkt mij overduidelijk: om gewoon zoveel mogelijk aandacht op te roepen. Diegene zal ongetwijfeld geweten hebben hoe fotogeniek de NDSM is, en dat een hoop fotografen die de NDSM bezoeken ook wel op Flickr zitten of op z’n minst van het bestaan ervan af weten. 1+1=2…

    Wanneer dit stukje graffiti echter precies geplaatst is weet ik niet, maar het zal er ondertussen toch al zeker minstens 2 jaar zitten.

    Realist /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord