Kerstmarkt rond en in de Nieuwendammerkerk

Op zaterdag 17 december is er een gezellige kerstmarkt in en rondom de Nieuwendammerkerk. Diverse kramen met kerststukjes, vogelhuisjes, landelijke streekproducten, decoraties voor binnen en buiten, sieraden, en nog veel meer.

Voor de kinderen grabbelton en schmink,kortom: voor ieder wat wils. In de kerk diverse koren en een tentoonstelling met fotos en kaarten van oud Nieuwendam,waaronder de grote panorama foto van de watersnood van 1916 ( 3,5 x 1 meter!!!)

Kerstmarkt 2011

En natuurlijk ontbreekt de gl├╝hwein, koffie en de warme chocomelk niet.
Een mooie gelegenheid om deze oude kerk uit 1849 eens van binnen te bekijken.

De Nieuwendammerkerk

De Nieuwendammerkerk ligt aan het het Brede Kerkepad, vlakbij het Purmerplein, tegenover het Enkhuizerplein. De kerk is met lijn 32 van het openbaar vervoer te bereiken (halte Wervershoofstraat).

Reacties


ilovenoord