Kinder Kerst Open Podium

Het Open Podium Tuindorp is ondertussen al weer bezig aan haar tweede seizoen! De zondagmiddagen in het Zonnehuis staan in het teken van zelf doen, zelf spelen, samen spelen en vooral: muziek tot leven laten komen. Grande Primeur voor woensdag 21 december zijn: optredens van het leerorkest van de Muziekschool Amsterdam Noord en het orkest van de naschoolse opvang van basisscholen De Bongerd en De Krijtmolen.

Ton van Erp, de bevlogen muziekdocent van een Leerorkest in Tuindorp Oostzaan trekt samen met Amber Kortzorg (al láng niet meer alleen maar Miss Noordje) en Judith Berbers (Het Zonnehuis) de kar. Ton gelooft in de magie en de kracht van levende muziek.

Presentatrice Ambert Kortzorg

Als geboren Brabander uit een gezin met negen (!) kinderen, als enthousiaste Tuindorper en ook als conservatorium geschoolde muzikant, heeft hij een helder idee en een mooie visie over muziekbeleving in de buurt. Hij zet hij zich belangeloos in voor ‘levende muziek’. Muziek moet groeien, bloeien, zichtbaar zijn en vooral ook samen gespeeld worden! De Harmonie – methode als ideaal. En wie anders dan kinderen zijn hiervoor misschien wel het meest geschikt. Groeien en bloeien vanaf de bodem. Organische Muziek Gemeenschap Amsterdam Noord?

Het Kinder Kerst Open Podium vindt aanstaande woensdag 21 december plaats in het Zonnehuis. Het orkest van de naschoolse opvang wordt begeleid door Ton van Erp en Nelleke de Ridder. Deuren zijn open vanaf 14:00 uur. En het is gratis! Er zijn vast nog plekjes vrij om mee te doen. Mail vliegensvlug je idee naar: openpodiumtuindorp@gmail.com of bel met Ton van Erp op 06 408 82 753

Foto van kinderen: Muziekschool Amsterdam Noord.
Foto van Amber: Jos van Zetten.

Reacties


ilovenoord