Weekend voor Kerst in Noord … wat gaan we doen?

De kerstdrukte nadert en traditioneel is het weekend voor Kerst er ook ontzettend veel te doen in Noord … maar waar gaan we naartoe? Twee kerstmarkten, een festival, film en maaltijd … iets gemist?

Kerstmarkt Noord – 18 december

Op zondagmiddag 18 december organiseert de  ondernermersvereniging Mosveld de Kerstmarkt-Noord op het Mosveld. Hiervoor hebben de ondernemers en buurtbewoners de handen ineengeslagen met de Homemade van der Pekmarkt en Winters Binnen voor een gezellige kerstmarkt. Op deze markt zullen er mooie (nieuwe) of zelfgemaakte spullen verkocht worden en er zal een groot verwarmd terras zijn.

ilovenoord kaart voor de feestdagen! Kom er een paar halen!

Kerstmarkt Noord

De hele markt ademt de sfeer van kerst, oud & nieuw en cadeautjes. De kerstmarkt belooft dit jaar knus, warm, theatraal en muzikaal te zijn en we eindigen de dag met een kerst sing-along.

Kerstmarkt rond en in de Nieuwendammerkerk

Op zaterdag 17 december is er een gezellige kerstmarkt in en rondom de Nieuwendammerkerk. Diverse kramen met kerststukjes, vogelhuisjes, landelijke streekproducten, decoraties voor binnen en buiten, sieraden, en nog veel meer.

(Opening) Winters Binnen – 16 t/m 18 december

  • vrijdag 16 december
  • 17:00 – 19:00
  • Theaterstudio Zonneplein

Met PETER FABER, de rappers van HANGEN OF LEVEN (NTR) en MR. JONES.

opening Winters Binnen

Wees welkom bij de opening van Winters Binnen op vr. 16 dec. vanaf 17u. De stadsdelen van Amsterdam dreigen te verdwijnen. Wij vinden dat stadsdeel Noord moet blijven. Daarom steken we de loftrompet op Noord. En we maken een luchtfoto van alle aanwezigen met lichtjes in de vorm van het woord Noord. Straattheater artiest extraordinaire Mr. Jones opent Winters Binnen met humor en stunts. Acteur Peter Faber trapt af met een verhaal over het ontstaan van wonderen en de rappers van Hangen en Leven, een TV serie van de NTR, rappen over Noord met North Side Anthem.
Warm je op voor het avondprogramma met gluehwein en hete soep.

Kerstparade in Noord – 17 en 18 december

Kersparade in Noord

Vier kerst in Noord op 17 en 18 december! Dat kan op diverse locaties. Geniet van leuke attracties voor jong en oud,  van lekkere poffertjes en warme chocomel. Zaterdag kun je zelf op de foto met de Kerstman in een arrenslee.

Film/maaltijd Museum De Noord – 17 december

  • Zaterdag 17 december 2011
  • inloop 17.00 uur
  • maaltijd 19.00 – 20.00 uur
  • film 20.00 uur

In Museum De Noord is de film ‘The Ladykillers’ te zien op zaterdag 17 december. Een comedy met leuke misverstanden en komische taferelen.

‘The Ladykillers’

Professor Marcus heeft het plan twee gepantserde geldtransporten te beroven met behulp van een bende criminelen. Zij hebben elkaar nooit eerder gezien. Ze huren een etage bij een oudere dame en doen zich voor als een orkestje dat regelmatig bij haar oefent. Zo stapelen de misverstanden en komisch-enge situaties zich op.
Engels gesproken en Nederlands ondertiteld.

  • € 12,50 p.p. als opgegeven voor zaterdag 3 december 17.00 uur.
  • Daarna € 15,- p.p.

Reacties


ilovenoord