Eten in Noord – Any Thaim Delivery

Eten in Noord. Altijd een kwestie van zin en tijd om te koken, de deur uit te gaan of thuis te blijven. En heb je dan ook nog zin in dit? Of dat? Pfff..  Daarna moet je eerst ook nog helemaal bijvoorbeeld boodschappen doen (duh!) bij de (*mogen we even **nietvloekentegenklanten**) C1000 bijvoorbeeld. Thuisgekomen ook nog je prutje-potje koken? Nee hoor … liever niet vandaag. Geen zin in, en daarnaast, liefde gaat meteen door de maag. Dus niet te lang zeuren.

Niet plotsklaps, maar sinds een maand of drie zit aan de Ooievaarsweg 14, bij het Spreeuwenpark, tegenover het voormalig  territorium van een ex-Il Parco Pizzeria (jahoor die is weg, en er komt een Turks restaurant) , eindelijk Any Thaim Delivery ! De verlossing van het Spreeuwenpark! We hadden al stiekum twee keer eerder besteld en geproefd ( onze tong brandt nog steeds na van de geheime wekelijkse veranderende Boss Special), maar sinds we de Earth Shake hebben geproefd moet het hoge woord eruit: DIT IS GODDELIJK!!!!

Nou en het fijne is, je kunt:

  1. online bestellen,
  2. aan de deur betalen of via IDEAL (heel handy),
  3. je krijg een blikje fris gratis als je via hun eigen site een bestelling plaatst,
  4. ze komen OP TIJD!!
  5. het eten is WARM!
  6. en LEKKER!
  7. alle vlees komt van de slager Kaddour, die ernaast zit!

… gewoon proberen dus! altijd, any time!

Onze ilovenoord-bestelling Earth Shake voor € 15,50,-

.. we bestellen online rond 17:15 een Earth Shake om op te eten om 18:30

om kloklslag 18:26 rekenen we aan de deur cash af ... met blikje fris gratis!

opscheppen, dit vlees smelt op je tong!

Eart Shake zit in een grote beker, even shaken of roeren bij het opdienen!

// en er gaan dus twee van die borden uit een Earth Shake

Reacties


ilovenoord