Netwerkbijeenkomst Film en Televisie in EYE – 19 januari

De Adviescommissie Kunst en Cultuur organiseert donderdag 19 januari a.s. van 16.00 tot 19.00 uur in samenwerking met het Stadsdeel Noord een ‘Netwerkbijeenkomst Film en Televisie’. De middag is bedoeld voor iedereen die op de een of andere manier werkzaam is in of betrokken is bij de Noordse audiovisuele industrie; plaats van handeling is de spectaculaire nieuwbouw van het EYE Film Instituut Nederland aan de IJpromenade.

Er staan vier sprekers geprogrammeerd: Andries Tijssens (D66 Amsterdam Noord) bouwt voort op zijn initiatiefvoorstel Amsterdam Noord Filmhoofdstad, die eind 2010 door de Deelraad is aangenomen; Simon Brester (Film Commissioner gemeente Amsterdam) gaat in op Amsterdam als filmlocatie en de waarde van film voor de stad en Noord. Producent Frans van Gestel komt afscheid nemen van Noord; zijn nieuwe bedrijf Topkapi Film is in het Centrum gevestigd; en Sandra den Hamer (directeur EYE Film Instituut Nederland) bespreekt de kansen en mogelijkheden die de komst van EYE aan Amsterdam Noord biedt en wat EYE voor Noord wil betekenen. Aansluitend aan de presentaties is er volop gelegenheid voor discussie en om bij een hapje en een drankje te netwerken. Ook zijn er rondleidingen mogelijk door het nieuwe gebouw.

Ferry Kesselaar, voorzitter AKC

Reacties


2 Comments on this post

  1. Leuk! Ik heb me aangemeld.

    Sanne /
  2. ja, wij gaan natuurlijk ook! 😉

    luc /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord