nieuw! Podium Amsterdam Noord start met DA GAIA

Op 8 januari een nieuwjaarsconcert van Da Gaia in het nieuwe Podium Amsterdam Noord!. Swingende polderflamenco. Het concert begint om 16.00 uur en de zaal is open vanaf 15.30 uur. Entree 15,00 / 12,50 euro.

De Gaia brengt exotische en eigentijdse samensmelting van flamengo, latin en raï, gezongen in elf talen. Reizen en andere geneugten van het leven zijn de inspritatiebronnen. Percussioniste en zangeres Anita de C’hi speelt daarnaast ook in de disco- en soulgroet SUPER-Q.


… dus een mix van vette Spaanse Rumba’s, doorleefde fado’s, opzwepende flamenco en eigen wereldse composities!

over het nieuwe PODIUM AMSTERDAM NOORD

Vanaf 1 januari gaat de culturele programmering in de Buiksloterkerk verder onder de naam “PODIUM AMSTERDAM NOORD”. Op dit moment wordt hard gewerkt aan een programmering voor jong en oud. Op stapel staan concerten met wereld-, klassieke en moderne muziek. Jeugdprogrammering, film, lezingen en een talkshow met literatuur, film en wetenschap.

De stichting Buiksloterkerk wil de ruimte die het oudste monument in Noord biedt nog intensiever inzetten als culturele ontmoetingsplek in Noord. De zaal heeft een capaciteit van 150 tot 250 stoelen.

Reacties


ilovenoord