Nieuwjaarsfeest Stadsdeel Noord en nog meer 2012 feesten en recepties …

Het nieuwe jaar is net weer een weekje oud en we komen alweer om in de uitnodigingen voor nieuwjaarsborrels, recepties, feesten en dergelijk meer om het nieuwe jaar  meermaals goed in te luiden. En dat kan de komende twee weken volop in Amsterdam Noord!

We zetten alle festiviteiten en borrels even voor julie op een rijtje. Ongegeneerd langsgaan, lekker dansen en “schleppen” is aanbevolen!
Zijn we wat vergeten? Laat het ons weten!

13 januari Nieuwjaarsfeest Stadsdeel Noord

Zoals elk jaar ia het altijd lekker druk op het Stadsdeelkantoor, met veel drankjes en hapjes. Na alle officieele toespraakjes gaat het los.
Dit jaar met thema 30 jaar stadsdeel noord en met lekkere muziek.

Nieuwjaarsfeest 2012

Nieuwjaarsfeest Stadsdeel Noord

Het nieuwjaarsfeest vindt plaats in het stadsdeelhuis aan het Buikslotermeerplein 2000.

Programma:

19.30 uur     Inloop
20.00 uur     Nieuwjaarsspeech Rob Post
Nieuwjaarswens en uitreiking eremedaille Abdelhak Belkasmi
Stadsdeeldichter Ibrahim Selman
20.45 uur     Optredens en muziek met diverse hapjes

——–

14 januari Borrel en opening tentoonstelling in de Kijkruimte

kijkruimte

Op zaterdag 14 januari tussen 16.00 en 21.00 uur organiseren we een Nieuwjaarsborrel. Je bent van harte welkom, dus zet snel in de agenda! Gewoon bij KijkRuimte aan de Van der Pekstraat 34 in Noord. We laten nieuw werk zien van de Portugese kunstenaars João Sousa Cardoso en António Preto. Rond 17.00 uur is er een optreden van de Portugese experimentele popzangeres Ana Deus en operazangeres Anabela Marcos.

——–

15 januari Nieuwjaarsborrel De Modestraat

De Modestraat in Amsterdam-Noord luidt zondag 15 januari van 16.00 – 17.30 uur het nieuwe jaar in met een stijlvolle borrel en verrassingsfilm. Daarnaast vindt de opening plaats van de expositie Jongh geleerd, oud gedaan, waar je oude handwerktechnieken weer kan zien herleven.

Modestraat

In oktober vorig jaar is de Modestraat een coproductie gestart met het ontwerpersduo Jonghlabel; oude ambachten werden in een nieuw jasje gestoken. De zussen Meis en Anne de Jongh vonden het jammer dat oude, kunstzinnige handwerktechnieken zoals dantel (Turks fijn haakwerk) en kantklossen verdwijnen. Samen met vrouwen uit de buurt die de handwerktechnieken nog wel beheersen, maakten zij moderne en eigentijdse sieraden. Hiermee willen zij mensen weer enthousiast maken voor vergeten handwerktechnieken. Jongh geleerd, oud gedaan wordt 15 januari afgesloten met een expositie. Naast de sieraden zijn er portretfoto’s van de maaksters te zien, met een persoonlijk verhaal over de oude ambacht.

Grote Modestraat studio
Volendammerweg 85
Nieuwendam, Amsterdam-Noord

——–

19 januari Nieuwjaarsreceptie VEBAN

Op donderdag 19 januari 2012 houdt de VEBAN haar nieuwjaarsreceptie in het atrium van het hoofdkantoor van HEMA
op het NDSM-terrein. U bent van harte welkom van 17:00 – 19:30 uur.

Wilt u ook komen? Meldt u dan aan vóór 12 januari via: info@veban.nl

daarvoor ook nog:

Netwerkbijeenkomst Film en Televisie in EYE

De Adviescommissie Kunst en Cultuur organiseert donderdag 19 januari a.s. van 16.00 tot 19.00 uur in samenwerking met het Stadsdeel Noord een ‘Netwerkbijeenkomst Film en Televisie’.

lees verder

——–

20 januari Nieuwjaarsreceptie Museum de Noord

Vrijdag 20 januari 17-19 uur Nieuwjaarsreceptie
U bent van harte welkom.

Reacties


ilovenoord