(Noord Gestoord) Henk Veen wint in Parijs de Prix Special 2011

Henk Veen, die we kennen van onder andere het SMS alert, de schilderijen van Ajax en Cruijff, de beschilderde verkeersborden in Molenwijk om de jeugd aan te zetten vooral niet te gaan hangen maar iets te gaan doen; deze Noorderling met pit heeft in Parijs de Prix Special 2011 gewonnen! Gefeliciteerd Henk!

Salon 2011 de la Société Nationale des Beaux-Arts au Carrousel du Louvre

De Nederlandse delegatie, welke voor het eerst dit jaar met een delegatie meedeed aan de tentoonstelling van de Salon 2011 de la Société Nationale des Beaux-Arts au Carrousel du Louvre, is in de prijzen gevallen. Henk Veen heeft de Prix Special 2011 mogen ontvangen en is daar zeer trots op. Een kroon op zijn werk met deze zeer vereerde prijs.

Henk Veen woont in Noord in de Molenwijk en heeft zijn immens grote atelier op het Rembrandtplein …

Reacties


ilovenoord