Prijsvraag Broedplaats Ceuvel Volharding

// zo’n verborgen tender cq pitch op de site van Broedplaatsen (ooit van gehoord?) voor een nieuwe broedplaats in noord  plaatsen we gewoon 1 op 1 … wat gaat hier gebeuren? Wij dromen van een grote open loods voor bunker-feesten, HotMama-BINGO’s, diners met Chef’s Table, tijdelijke tentoonstellingen, lekker eten en dansen, een club ilovenoord, een nieuwe Astoria? als klap op de vuurpijl is er een landingspunt voor een pontje ingetekend … galore!!!

Prijsvraag Broedplaats Ceuvel Volharding

Amsterdam Noord heeft de afgelopen jaren haar aantrekkingskracht op kunstenaars en creatieve ondernemers bewezen. Met name langs de Noordelijke IJ-oevers zijn vrijgekomen, ruwe, bedrijfspanden in rap tempo veroverd door zowel startende, experimentele kunstenaars en ondernemers als door grote (media)bedrijven. Nederlands grootste broedplaats, de NDSM-werf, heeft daar een belangrijke (pioniers-)functie in gespeeld.

Projectbureau Noordwaarts en Bureau Broedplaatsen dagen initiatiefnemers uit om met veel vrijheid en ruimte een concept te ontwikkelen voor de realisatie en het gebruik van een broedplaats op het gemeentelijke terrein Ceuvel Volharding voor een periode van maximaal 10 jaar. Tot en met uiterlijk 5 maart 2012 kunnen ondernemende kunstenaars, startende creatieve ondernemers en / of ambachtelijke bedrijfjes, hierna te noemen: de inschrijver, (zelfstandig of in groepsverband) in het kader van de onderhavige prijsvraag een visiedocument indienen.

de kavel voor Broedplaats Ceuvel Volharding

De prijsvraag vindt plaats volgens de kaders in de onderstaande stukken.
– Prijsvraagomschrijving
– Bouwenvelop
– Inschrijfformulier natuurlijk persoon
– Inschrijfformulier rechtspersoon
– Loket Broedplaatsen
– Reglement CAWA

Het voorstel moet tezamen met een volledig ingevulde inschrijfformulier en overige gevraagde stukken, conform de indieningvoorwaarden, uiterlijk 5 maart 2012 om 12.00 uur overhandigd worden bij de receptie van het ProjectManagement Bureau aan de Weesperstraat 432 op de 4e etage, te Amsterdam.  We zien uit naar uw indiening!

Reacties


ilovenoord