SURFACE RESEARCH in Nieuw Dakota

De tentoonstelling Surface Research documenteert de verschillende stadia van het proces middels uiteenlopende media zoals schetsen, film en foto, en toont de uiteindelijke resultaten, deels een werk, soms een schets, maar altijd als een artefact van het onderzoeksproces zelf.

SURFACE RESEARCH – HENRI JACOBS 15.01 – 19.02

HENRIE JACOBS (Zandoerle, 1957) Curator: Alexandra Landré

  • opening 15.01.2012  16:00 uur

Jacobs richt zich hierbij op een praktisch, visueel onderzoek en verkent systematisch de kwaliteiten en transformaties van het oppervlak door te tekenen en het vervolgens weer af te graven, door beelden te versnijden, te doorboren en te verscheuren. Henri Jacobs is beeldend kunstenaar  en woont en werkt in Brussel, België. Gedurende de residentie heeft hij een blog bijgehouden:

SURFACE RESEARCH - HENRI JACOBS

Reacties


ilovenoord