Zwervuilhaters opgelet! Tijd voor echte actie! // 28 januari

Dat grof- en zwervend vuil de grootste ergernis is van Noord is nu wel duidelijk. Maar wat gaan we er aan doen? Zaterdag 28 januari kan elke zich groen geërgerde noorderling zijn handen uit de mouwen steken. Het is namelijk weer tijd voor de jaarlijkse Vliegenbos schoonmaak actie!

Stichting Vliegenbos heeft een zeer betrokken en daadkrachtig bestuur. Al een aantal jaren organiseren zij deze schoonmaakactie in januari, zodat het bos straks prachtig en ongerept door het speenkruid overgenomen kan worden.

Ondertussen is er al een flinke groep bosliefhebbers die meedoet. En het stadsdeel kan bij zoveel initiatief natuurlijk geen bijdrage weigeren. Dus stellen ze elk jaar materiaal beschikbaar en voeren alle troep (en dat is een hoop…) dezelfde dag af.

en dan neemt het speenkruid het over....

Dus voel je je bedolven door de rotzooi? Machteloos en kwaad? Kom meehelpen in het Vliegenbos. Deel je ergenis bij de koffie vooraf, en de wijn na afloop. En vraag aan Vera van het Vliegenbos hoe je zo’n actie bij jouw in de buurt het beste voor elkaar krijgt….

Laat je blij maken door de actie van vorig jaar: bekijk het filmpje van vuil-actie-man Peter Smith

schoonmaakactie 29 januari 2011 Vliegenbos from Peter Smith on Vimeo.

  • De schoonmaak actie is van 14-16uur.
  • Verzamelen bij het scouting gebouw (paadje achter de haringkar/ meeuwenlaan in, dan loop je er zo tegenaan)
  • Meer info op www.vliegenbos.info

Reacties


ilovenoord