Eindelijk: top fitness in Amsterdam Noord met The Crunch.

Veel Noorderlingen zaten na het faillissement van Coaching Club met de handen in het haar: waar vind je nou in Noord een nette fitness met een leuk publiek en een breed aanbod aan lessen en een fijne sauna ? Zo eentje waar je komt voor je gezondheid en niet alleen je spieren? Nou, voor die mensen is er sinds kort The Crunch, een nieuwe wellness fitness in Amsterdam Noord.

Ik ben er nu zelf iets meer dan een maand lid van en ik vind het er heerlijk: het publiek is lekker gemengd met oud en jong door elkaar, mooi en minder mooi, hoog- en laag opgeleid, het maakt niet uit. De sfeer is er ontspannen en iedereen doet er wat ie wil: of je er nu komt om je algemene vitaliteit weer even op te peppen of je spierballen een zetje te geven, niemand die op elkaar let of even raar kijkt. Typisch Noord dus. Maar wel met een wellness sfeer die bij de grote stad hoort.

Het aanbod bij The Crunch is breed. Je kan er spinnen, kickboksen (uiteraard zonder gebroken neuzen) maar vind er ook het uitgebreide vitaliteitsprogramma van Les Mills. Persoonlijke begeleiding is mogelijk. Zelf werd ik na een stop van twee jaar weer goed op weg geholpen door de vriendelijke Ronaldo.

Na afloop kan je gelijk de douche in huppelen, maar mocht je zin hebben in een sauna of turks stoombad dan zijn die aanwezig (voor de dames die dat fijn vinden is er een eigen afdeling). Zelf vind ik dat heel lekker na een dagje hard werken: even de stress je lijf uit sporten en huppakee de sauna in.

Het belangrijkste is natuurlijk altijd de P van personeel, en die is bij The Crunch heel vriendelijk. Geen plat sportschool volk met kapsones, maar leuke frisse mensen die je graag te woord staan.

Tot slot: bij The Crunch verwelkomen ze je graag als nieuw lid en hebben ze een speciale aanbieding voor de lezers van ilovenoord: bij inlevering van dit uitgeprinte artikel betaal je geen inschrijfgeld én kun je een gratis Tripollar behandeling krijgen bij de Beauty Salon Deautiful @ The Crunch (niet geldig met andere aanbiedingen).

Reacties


9 Comments on this post

 1. Dat klinkt goed, en mooi ook want zo blij ben ik nou ook weer niet met BasicFit.

  Arjen /
 2. Ik train er ook en kan het alleen maar beamen. Prettig nette high end sportschool. Hoef eindelijk daarvoor de oversteek niet meer te maken maar vlakbij huis!

  Marc /
 3. Inderdaad weer een leuke sportschool in Noord na het faillissement van Coaching Club. In het begin dacht ik echt van o jee is dit wel de sportschool voor mij, want bij Coaching Club voelde het aan als een warme jas en was je daar zeker geen nummer maar die wisten ook echt je naam.
  Ik loop nu dik een maandje mee bij de Crunch en ga mij steeds meer thuisvoelen.En zeker Ronaldo is met zijn persoonlijke benadering een Topper!
  Dus mensen pak die sporttas in en meld je aan bij The Crunch
  Ik zie je daar!

  Lydia Wilhelm /
 4. Raar artikel en commentaar, hoewel ik de sportschool niet ken. En dan ook nog een sneer uitdelen aan Basic fit. Beste Noorderlingen: als u net als ik geen geldboom in de achtertuin hebt, is Basic Fit best prima. Volks, goed, goedkoop, betrouwbaar, schoon en nagelnieuwe appraten. Echter geen groepslessen en inderdaad minimale of geen begeleiding. Deze bovenstaande club heeft dat wel maar daar betaalt u 17,80 tot 47,80 meer voor, per maand. Dat mag, maar u moet het tenslotte nog altijd zelf doen, fitnessen. Ik heb geen belangen in Basic Fit overigens.

  Herman /
 5. Hi Herman, wat jammer dat je het een raar artikel vind. Ik heb absoluut geen sneer willen uitdelen aan andere Fitness Clubs, maar heb met de anderen gewoon geen lekker gevoel en bij sommigen een slechte ervaring. Smaken verschillen?

  Chris /
 6. Heerlijke club. Ik zat er echt op te wachten, een goede club die juist heel veel lessen aanbiedt, op heel veel tijden.
  Ik ben lid geworden. Goed naar mijn zin.

  Esta Goossens /
 7. Sorry, maar Basic Fit is echt niks. Je kunt er niet eens douchen en er hangt een kille sfeer. Kun je beter even het pontje over naar Fit4Free. Douches, sauna én wel sfeer voor dezelfde prijs.

  The Crunch ziet er echt goed uit trouwens! Wel een beetje prijzig, maar all-in.

  thijs w. /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord