Harm Goslink in het Noorderpark // zondag 26 februari

Komende zondag komt Harm Goslink zingen en spelen in het Noorderpark, en daar wordt ik blij van. In de in-opbouw-zijnde Noorderparkbar wordt gespeeld op geryclede instrumenten. En wie kan dat beter dan singer-song-writer, über-instrumenten-bouwer Goslink?

Ik ben verliefd geworden op Harm Goslink toen ik hem zag flirten met Lisa Wade in een Klokhuis aflevering. Lisa nam ons mee in de wereld van Harm. Harm maakt prachtige schilderijen en  hele mooie liedjes. Liedjes over de liefde en de eenzaamheid; met titels als ‘wil je me voeren’ en ‘wijnglascompositie’. Het juiste country-achtige geluid  verkrijgt  hij met zijn eigen instrumenten. Hij maakt ze van fruitkistjes, slabakken, oude boeken of afgedankte instrumenten.

Speciaal voor Lisa maakte hij een gitaar van een Klokhuis-koektrommel en…. en toen werd ik echt jaloers… een prachtig liefdesliedje over hun dag samen. Ik viel als een blok. Dus zondag zit ik op de eerste rij te genieten. Enige minpuntje van Harm… hij komt niet uit Amsterdam- Noord.

Goslink speelt rond 15:00 in het noorderpark

Wordt ook verliefd op Harm: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1117006-recycle-muziek

en mooie schilderijen..

Reacties


ilovenoord