YEVGUENI in de Buiksloterkerk! Vrijkaartje? // zondag 12 feb

Voordat deze band super-populaire Belgische band (onder supervisie van Stef Kamil Carlens) Paradiso gaat platspelen voor hun cd-release van “Welkenraedt, komen ze eerst lekker opwarmen in Noord aanstaande zondag 12 februari 2102. Het concert begint om 16:00 dus van tevoren kan je nog heerlijk wat rondjes schaatsen op de vijver voor de Buiksloterkerk.
En wij hebben twee vrijkaartjes voor jullie lezers om weg te geven!

De band Yevgueni is in België een grote naam. Hun single ‘Als ze Lacht’ stond maar liefst 10 weken op nr. 1 op Radio1! Ze komen met hun intieme triobezetting naar Podium Amsterdam Noord voor een akoestisch concert. Klaas Delrue (zang, akoestische gitaar), Geert Noppe (toetsen, zang), Maarten Van Mieghem (bas, akoestische gitaar, zang). Met hun schitterende melancholische luisterliedjes veroveren ze het hele Nederlandse taalgebied. Zanger Klaas is een opgewekte melancholicus die in zijn teksten de moeilijke onderwerpen in het leven niet schuwt en de natuurlijke warme charme bezit om een publiek aan zich te binden.

Yevgueni

  • Entree € 15 – €12,50
  • Zaal open 15.30 uur.
  • reserveren

Het is niet ondenkbaar dat u Yevgueni onmiddellijk goed vindt. Heel waarschijnlijk gaat u hen goed vinden om dezelfde reden waarom ‘wij’ meteen zijn gevallen voor Spinvis of The Scene. Het klinkt herkenbaar en verstaanbaar, maar het is ook exotisch en anders. Het is heel dichtbij, maar ook veraf.

Reacties


ilovenoord