De lente verwelkomen #DLV2012 // dinsdag 20 maart

Vorig jaar deden er 1400 mensen aan mee. Doe je dit jaar ook weer mee? Nodig ook je buurman/vrouw en vriend(in) uit!
21 maart komt dit jaar de lente, heerlijk! Laten we haar verwelkomen!

En als elke Nederlander één stuk opruimt …

Waar je je ook maar bevindt; ruim op 20 maart één stuk zwerfvuil op. Op die manier maak je met een klein gebaar kenbaar dat je de wereld niet als een prullenbak ziet.
En als elke Nederlander één stuk opruimt… zijn we in één dag 16,7 miljoen stuks zwerfafval armer. Ik denk dat je dat verschil wel zult zien en dan kunnen we met opgeruimd gevoel heerlijk van de Lente gaan genieten. Laten we de wereld liefhebben, zij heeft ons ook lief!

De lente verwelkomen #DLV2012

  • Doe mee en/of verspreid dit bericht! (hashtag #DLV2012)

Wist je trouwens dat zwerfafval een van de grootste bijdragen levert aan de Plastic Soep? De soep die onze kinderen gaan eten! Opruimen van die soep kan niet, het enige dat we kunnen doen is de groei ervan te stoppen en daar kan je aan mee helpen door, als je een stuk zwerfvuil tegenkomt, over je schroom om het op te rapen te stappen in plaats van over het stukje zwerfvuil.

Je kan ook via facebook vrienden uitnodigen om mee te doen: http://www.facebook.com/events/DeLenteVerwelkomen

De Wereld van Zwerfafval

Ik ga van 2 april t/m begin juni een “Wereld van Zwerfafval” bouwen. Je bent van harte welkom om tijdens de bouw langs te komen met een groen of blauw petflesje. doe in dit flesje een wens voor de wereld (of je zelf) en je mag het aan de wereldbol bevestigen.

Meer informatie: De Wereld van Zwerfvuil.

Opgeruimde groet,
Peter

ps: je kan ook op de 24 maart mee doen met “Wees erbij, maak Schoon dat IJ

Reacties


ilovenoord