Doe mee aan de fotowedstrijd van het Vliegenbos!

Mijn mooiste herinnering aan het Vliegenbos is de wandeling die ik samen met mijn geliefde maakte door de versgevallen sneeuw, op een winterse ochtend in 2005. Grote iepen zwanger van de dikke vlokken, het betoverende licht van de ochtendzon, een overweldigende stilte…. Helaas heb ik er geen foto’s van.

Iedereen die wél mooie foto’s heeft van het Vliegenbos kan de komende weken meedoen aan de fotowedstrijd van stichting W.H. Vliegenbos. Thema van de wedstrijd is ‘Mijn Vliegenbos’. Zet jezelf met je camera of smartphone op een bijzondere manier ‘in the picture’ of fotografeer je favoriete stekje. En stuur je foto(s) (max. 300 DPI) uiterlijk vrijdag 11 mei naar fotowedstrijdvliegenbos@gmail.com – met je naam en een beschrijving van de foto erbij. Vanaf 14 mei publiceert de stichting de foto’s op de eigen Facebookpagina en op www.vliegenbos.info. Iedereen kan stemmen op zijn favoriete foto.

Aanleiding voor de fotowedstrijd is het honderdjarig bestaan van het Vliegenbos, dat op 2 juni groots wordt gevierd. Die dag maakt de vakjury van gerenommeerde fotografen ook de winnaars van de fotowedstrijd bekend.

Vliegenfoto

Foto: H.E. Opfer-Ruting

Reacties


3 Comments on this post

 1. En voor de Noorderlingen hier die ook lid zijn op Flickr, er wordt zelfs naar aanleiding van deze fotowedstrijd een meet-up georganiseerd op zaterdag 21 april; http://www.flickr.com/groups/fma/discuss/72157629351114568.

  Realist /
 2. Wat leuk, een speciale meet-up voor onze fotowedstrijd! Wij zijn heel benieuwd naar alle prachtige inzendingen

  vliegenbos /
 3. Deze foto is door mijn vrouw gemaakt en wordt hier zonder toestemming of bronvermelding gebruikt. Ik vind dit een zeer onzorgvuldige gang van zaken en ben hier negatief door verrast.
  Ik verzoek de redactie zo spoedig mogelijk contact met mij op te nemen.

  Vriendelijke groet,

  Mark

  Mark Opfer /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord