Geef je mening! Hoe moet het Noorderparkfestival dit jaar worden?

Amsterdam Noord heeft een Adviescommissie Kunst en Cultuur, die het dagelijks bestuur van het stadsdeel gevraagd en ongevraagd adviseert over kunst- en cultuurprojecten en ideeën die geheel of gedeeltelijk in Noord worden gerealiseerd, of op Noord betrekking hebben.

We zijn onverminderd benieuwd naar jouw mening; dit keer vraagt de commissie zich af:

[poll id=”4″]

Nieuws van de AKC in Amsterdam Noord

Onlangs verscheen er weer een nieuwsbrief van de commissie, waarin onder meer te lezen is over het betreurde overlijden van een gewaardeerd commissielid, het toetreden van een nieuw lid, de lang verwachte ‘Netwerkbijeenkomst Film en TV’ in het fonkelnieuwe EYE-gebouw, en drie nieuwe adviezen, respectievelijk over Museum de Noord, evenementen in het afgelopen jaar en het Noorderparkfestival.

De nieuwsbrief is te downloaden op de website van het stadsdeel. Hier kun je ook de complete adviezen van de afgelopen periode vinden en nader kennis maken met de commissieleden.

 • Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, volg ons dan ook op facebook en/of twitter.

Reacties


4 Comments on this post

 1. Val niet in de valkuil van “te hip willen zijn” met dit festival. De nationale trend is “meer elektronische muziek”, maar daarmee creëer je totaal geen sfeer of gezelligheid. beats, rappers en DJ’s zijn leuk om in een club op te dansen, maar overdag slaat dat dood.

  Zorg dus voor veel instrumentale bandjes. Het liefst jong talent uit Amsterdam Noord zelf natuurlijk!. Bands met echte muzikanten die het leuk vinden om te connecten met het publiek.

  Florian Peek /
 2. Goed puntje van Florian. (Overigens, of het talent ‘jong’ moet zijn, vind ik niet zo relevant.)

  Dorado /
 3. swaarder grootser vuurwerk sal het hem erg goed doen

  peter /
 4. rekening houden met de mensen die er wonen en graag hun hond nog willen uilaten!

  Bo /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord