Laat je werk zien! Portfoliodag SAKA en win je werk op 10.000 kaarten! // za 31 maart

SAKA organiseert ook in Amsterdam-Noord een portfoliodag voor beeldend amateurkunstenaars. Iedereen die (nog) niet zijn geld verdient met beeldende kunst kan langskomen om zijn of haar werk te laten zien en vragen te stellen aan professionele kunstenaars. Misschien wil je vragen stellen over techniek, of over de inhoud van je werk? Zit je vast en kan je een zetje in de goede richting gebruiken? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat anderen van je werk vinden? Of wil je graag weten wat je het beste mee kan nemen voor een toelating bij de kunstacademie?

Op 31 maart is de portfoliodag van noord in de Noorderparkkamer, van 15:00 tot- 18:00 uur.
De aanwezige kunstenaars zijn:

De rozegejurkte SAKAmeisjes zijn ook aanwezig en kunnen je antwoord geven op allerlei vragen. Of die nu gaan over het aanvragen van subsidie, het vinden van een goede werkplek of het zoeken van plekken om je werk te exposeren.

EN! Je kan niet alleen vragen stellen en advies vragen, maar ook nog mooie prijzen winnen! Op elke locatie kiezen de kunstenaars een aanstormend talent uit die beloond wordt met een materialencheque van 250 euro! Het mooiste kunstwerk dat de kunstenaars hebben gezien prijkt in mei op een Boomerangkaart met een oplage van 10.000 stuks!

En alsof dat nog niet leuk genoeg is vraagt SAKA ook alle kunstenaars die langskomen bij de Portfoliodagen om hun werk te exposeren op verschillende plekken in Amsterdam tijdens de Week van de Amateurkunst (2-9 juni)! Langskomen is natuurlijk helemaal gratis!

Amsterdamse Portfolio Dagen 2012

Reacties


ilovenoord