Speel je mee in de Kijkruimte? // zaterdag 10 maart

Voor haar project bij KijkRuimte heeft kunstenaar Wendela Hubrecht de voorkamer van KijkRuimte tijdelijk ingericht als winkel. Vervolgens heeft zij buurtbewoners uitgenodigd om hun vakantiefoto’s te ruilen tegen objecten uit de kamer. Wat is de waarde van vakantiefoto’s, of foto’s in het algemeen?

Wat zou je willen ruilen of hoe makkelijk geef je een herinnering weg? En wat zeggen de meegenomen foto’s en objecten over de bewoners van Noord? Op basis van de gesprekken die ze voerde, de ingeleverde foto’s, de meegenomen objecten en het opgenomen filmmateriaal heeft Wendela een spel ontwikkeld waar een documentair portret van de wijk en haar bewoners onderdeel van is.

Speel je mee?

Op zaterdag 10 maart tussen 16.00 en 19.00 uur presenteert KijkRuimte het werk van Wendela. Enkele buurtbewoners zullen het spel gaan spelen. je bent van harte uitgenodigd om ook mee te spelen!

Reacties


ilovenoord