ilovenoord viert een feestje // vrijdag 13 april

Het is al weer een tijdje terug dat we stonden te swingen in Café de Pont op het laatste ilovenoord-feestje. Ondertussen bestaan we bijna twee jaar, zijn inmiddels de grens van 1000 twitter volgers ruim gepasseerd: tijd voor een feestje van ilovenoord!

We geven dus een feest, en op een hele aparte lokatie! Namelijk in de kantine van Tuinpark Buitenzorg en rondom het Simon Vinkenoog Theater. Jullie zijn allemaal van harte welkom om een drankje te komen doen en een dansje te wagen.

het BEATgenootschap!

Achter de draaitafels nemen DJ Mike Fire en Het Beatgenootschap plaatst! Entree is gratis, en de drankjes gaan voor een schappelijk prijsje over de bar. Let wel op, het is een tuinpark, dus niet op de plantjes trappen!

groet en tot de 13e!

team van ilovenoord

hier is dat feestje!

ps: het adres is Zamenhofstraat 41

Reacties


ilovenoord